Main Blog

  • Majlis Kawin 2014 - Assalamualaikum... Baru 2x post something kat blog bulan ni... 9.2.2014 umie g kenduri kawin kat kompleks Sukan PKNS di Kelana Jaya.. Kenduri kawin anak b...
    5 months ago

Tuesday, February 12, 2013

Frozen Saltcheese Oreo Cake

Assalamualaikum....

Dah lama dah x publish n3 kat sini dan baru hari berpeluang nak update blog dan wat kek cheese dan bekukan...




Resepi ni umie minta dari kawan fb umie.. ni pun tgh tunggu cake tu sejuk beku baru blh makan lepas ni...hihi
posted from Bloggeroid

1 comment:

norlizawati sane said...

umie... mintak resepi boleh?/

Post a Comment

terima kasih di atas komen anda..